Friday, September 28, 2012

Keuhkonäyte 1 / 2

Väsyttää tuhottomasti. En nukkunut kauhean paljon viime yönä ihan vain sen takia etten malttanut mennä ajoissa sänkyyn Nukuin kyllä hyvin sen minkä ehdin.

Olen täällä sairaalassa ja odottelen jotain tapahtuvaksi. Kävin verikokeissa ja matkalla sinne huomasin, että täällä käytetään putkipostia. En ole nähnyt sellaista missään muualla. Verenoton jälkeen sain katsoa kun hoitaja lähetti putkellisen verinäytteitä labraan. Hieno systeemi. Haluan kotiinkin putkipostin!

Olen täällä huoneessa jonkun todella huonovointisen mummun kanssa ja vaikka en ole kauhean heikkovatsainen, niin pahaa tekee. Vähän tekee mieli kakoa itsekin. Odotellaan verikokeiden tuloksia ja aikaa TTlle. Ilmeisesti näytteenotto tehdään TTn avustuksella? En tiedä mitään mistään, mutta sittenhän se selviää.

Jossain vaiheessa pitäisi saada vielä kanyyli käteen. Hoitaja kysyi haittaako jos annetaan opiskelijan pistää. Ei haittaa, kunhan ei kauhean mon taa kertaa tökitä. Ihan hyvä että saavat harjoitella. Pistäminen ei mua kauheasti häiritse, mutta mun suonet on yleensä hyvin piilossa. Toivottavasti onnistuu silti.

No comments:

Post a Comment