Friday, November 09, 2012

Kotona!!

Kävin tänään vielä keuhkokuvassa (pyörätuolilla! o_O), missä näkyi, että rintaan eksynyt ilma oli vähän levinnyt yön aikana. Olo oli kuitenkin hyvä, ei mitään pahempaa kipuilua, ja hengitysäänetkin kuulostivat hyviltä, joten lääkäri päästi minut lopulta kotiin. Mukana sellaiset terveiset, että jos ilmenee hengenahdistusta niin sitten mars päivystykseen, koska keuhko voi luhistua tai jotakin sinne päin. Olo on ollut todellakin hyvä verrattuna aiempaan näytteenottoon, kipuja oli vähän, eikä siihenkään tarvinnut lääkkeitä. Nyt kun olen jonkin aikaa saanut rentoutua kotona, ei kyljessä tunnu enää mitään ja syvään hengittäminenkin onnistuu vaivatta. Ja onneksi pääsin pois, koska sairaalassa alkaa ahdistaa ihan mielettömästi. Olen huono matkustelemaankin, koska en oikein viihdy pitkään missään, mikä ei ole oma koti. Ei ole mitään tekemistä ja omat tavarat on jossain kaukana ja koko ajan odottaa jotain tapahtuvaksi, ja olen muutenkin sellainen yksineläjä, että muiden seura alkaa pitemmän päälle ahdistaa. Välillä pitää saada olla yksin ja hengittää. Mutta nyt olen kotona!

8 comments:

  1. Hyvä, että pääsit kotiin. Toivottavasti voit hyvin?

    ReplyDelete
  2. Voin ihan hyvin, ei ole ollut mitään erityisempiä tuntemuksia tässä. Tuloksia pitää nyt odotella taas parisen viikkoa, mutta sen jaksaa kyllä :)

    ReplyDelete
  3. Hyvä, että voit hyvin!
    Mä olenkin tässä miettinyt, että miksi noiden tulosten saaminen kestää aina niin pitkään? Miten sen ajan jaksaa odottaa menettämättä hermojaan? Tietysti kun ei ole vaihtoehtoja niin pakkohan se on jaksaa...
    -Anni

    ReplyDelete
  4. Hei. Pitkästä aikaa löysin blogiisi taas. Ikävää, että keuhkoista on tehty jotain löydöksiä. :( Toivottavasti ne eivät ole mitään supervakavaa, vaan pahimmillaankin paljastuvat joksikin helposti hoidettavaksi. Jaksamista & vointeja! Palaan taas. t. eräs aikaisemmin anonymous

    ReplyDelete
  5. Samoin minä odottelen kuulumisia peukut pystyssä!

    Triplamama

    ReplyDelete
  6. Hei!
    Onhan siellä kaikki hyvin?

    ReplyDelete
  7. Kaikki on hyvin. Mitään ei ole tapahtunut. Kävin keuhkokuvassa, jossa näkyi että aiempi ilmarinta on kadonnut, ja olokin on ollut ihan hyvä. Kuulen näytteistä ensi keskiviikkona :) Sitä odotellessa.

    ReplyDelete
  8. Hyvä, että kaikki on kohdillaan! Mukavaa viikonloppua!

    ReplyDelete