Sunday, July 07, 2013

Kesäkuulumisia

Moikkamoi. Pahoittelen harvoja päivityksiä, mikä johtuu yksinkertaisesti siitä, että mitään mainitsemisen arvoista ei ole tapahtunut. Sen verran vain, että sain kutsun reumalääkärille käteni takia, ja se tapaaminen on vasta 29.7. Olen siis odotellut tätä jo pari kuukautta, ja vielä pitää muutama viikko odottaa. Oikea käsi ja ranne on edelleen kipeänä ja sormet turvoksissa, mutta tilanne ei ole muuttunut pahemmaksi, joskaan ei paremmaksikaan.

Muutoin olo on ollut ihan virkeä. Olin vähän saamaton ja hidas keväämmällä. Olo tuntui silloinkin ihan kohtalaisen hyvältä, mutta en tahtomisesta huolimatta saanut yhtään mitään aikaiseksi, ei vain jaksanut eikä viitsinyt, eikä lorvimiselta ehtinyt. Nostin sitten omatoimisesti kilpparilääkeannosta yhdellä neljäsosalla, mitä ei tietenkään saisi tehdä kysymättä lääkäriltä (soosoo lapset), ja sittemmin olo on ollut vähän jaksavampi, ja olen saanut hommia hoidettua ihan kiitettävästi.

Saamattomuus on ehkä olotiloista pahin, ja uskon että se minulla yhdistyy jotenkin kilpirauhasen vajaatoimintaan. Tarkoitan sillä siis sellaista tilaa, että en varsinaisesti ole väsynyt ja tiedostan että pitäisi tehdä asioita, ja oikeastaan hauaisinkin tehdä kaikkea, mutta kynnys ajatuksen ja tekemisen välillä on ihan liian suuri. Lopulta en yrityksestä huolimatta saa mitään aikaiseksi ja ahdistun. Kun taas normaalissa mielentilassa ei ole mitään ongelmaa ryhtyä hommiin, vaikka tylsien juttujen hoitaminen vaatiikin aina vähän enemmän yritystä. Mikään ei kuitenkaan tunnu ylitsepääsemättömältä.

Syöpäilyyn liittyen ei ole mitään uutisia, ja hyvä niin. En ole kauheasti päivitellyt, koska ei oikeastaan ole ollut mitään sanottavaa. En viitsi turhaan kirjoitella päiväkirjatyyliinkään, koska täällä ei tapahdu yhtään mitään! Viime aikoina olen enimmäkseen lorvinut, lukenut kirjoja ja tehnyt gradua, jonka pitäisi valmistua syksyyn mennessä. Se on edistynyt ihan kiitettävästi, vaikka tuntuu, että vielä on ihan törkeä määrä hommia jäljellä. Joten nyt pitääkin palata taas sen pariin. Hyvää kesää kaikille!